Profil


Jeg er 49 år og mor til to fantastiske børn på 18 og 20 år og hundemor til 2 skønne islandske fårehunde. Vi bor i Silkeborg, hvor vi nyder vores store have og skovene omkring os.

Jeg blev uddannet i 2000 som sygeplejerske og har siden specialiseret mig indenfor børn og familier. Jeg har som sygeplejerske arbejdet på ungdomspsykiatrisk afdeling, børneintensiv, neonatal, barsels/fødegang og som distriktssygeplejerske på børne- og ungdomspsykiatrisk ambulatorium(BUA), hvor jeg i 10 år var en del af udredningen af børn med diagnoser i alderen 7-15. Jeg har faciliteret og deltaget i utallige netværksmøder og samtaler med forældre, børn og deres netværk. Dertil har jeg startet mange børn op i medicinsk behandling og er ekspert indenfor dette. 

I 2010 uddannede jeg mig til sundhedsplejerske.

Jeg arbejder udfra et værdisæt, der tager udgangspunkt i dér hvor familien/barnet befinder sig.

Relation og tillid er to vigtige parametre for at få et samarbejde til at lykkes, så man som familie/barn oplever at have fået hjælp til sine udfordringer. Jeg er meget åben og nem at læse, så man ikke er i tvivl om hvem jeg er. Kort sagt; dét i ser, er det i får.

Derudover anvender jeg i høj grad forventningsafstemning i min tilgang, så der er åbenhed omkring ønsker og resultater.

Jeg har oplevet lidt af livets facetter, men livets rejse gør os, til dem vi er. Og det kan bruges til at forstå andres sårbarhed og indre tanker. Jeg forstår når livet gør ondt. 

Familietrivsel v. Pernille Ravn